Mijngezondheid.net

Apotheek De Groote Wielen maakt tegenwoordig gebruik van MijnGezondheid.net. Dit is hetzelfde systeem dat de huisartsen in Empel en Rosmalen ook gebruiken, net als de meeste huisartsen in s-Hertogenbosch. Zo kunt u in één omgeving alle zaken gemakkelijk regelen!

Waarom zou u kiezen voor MijnGezondheid.net

  • Makkelijk en betrouwbaar
  • 24/7 bereikbaar
  • Persoonlijk zorgdossier
  • Online een afspraak maken
  • Berichten met bijlagen versturen via een beveiligde verbinding (e-consult)
  • Medicatieoverzicht inzien en afdrukken
  • Medicatie bestellen
  • Onderzoeksresultaten bekijken
  • Medisch dagboek met uw eigen notities

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?

Als u bent ingeschreven als patiënt bij een van de huisartsen en/of de apotheek, kunt u gebruik maken van deze service. Bent u ouder dan 16 jaar, dan kunt u gebruik maken van MijnGezondheid.net.

Het gemak van MijnGezondheid.net

Met MijnGezondheid.net regelt u online uw gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek.

Afspraken maken met uw huisarts

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen. Mits u huisarts is aangesloten bij MijnGezondheid.net.

Medicijnen bestellen

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Het kan zijn dat uw huisarts geen medicatie van specialisten wil herhalen. Staat er geen herhaalnummer op uw etiket dan kan dit het geval zijn. Neem contact op met de voorschrijvende arts om een recept aan te vragen.

Samenvatting van uw medisch dossier

MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie. Het is helaas nog niet mogelijk om aantekeningen van de huisarts of assistente tijdens het consult in te zien. U heeft de mogelijkheid om zelf uw dossier aan te vullen of bij te houden. 

Online vragen stellen

Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts of apotheker. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw apotheek of huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

Laboratoriumuitslagen bekijken

Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van laboratoriumonderzoeken.

Ook toegang via de app MedGemak

De app MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Vraag bij uw zorgverlener na of de app MedGemak wordt aangeboden. Met de app heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online. Ook kunt u afspraken maken en berichten versturen. Meer informatie.

Download MedGemak gratis in de App-store of Google Play-Store.

Aanmelden voor MijnGezondheid.net

Zodra u zich hebt aangemeld op het portaal van Mijn Gezondheid.net krijgt uw huisarts/apotheek hiervan bericht. Wij sturen u dan een bevestiging en zorgen ervoor dat u binnen 5 werkdagen gebruik kunt maken van uw zorgdossier thuis.

De eerste keer dat u thuis inlogt tekent u digitaal het contract voor veilige en betrouwbare uitwisseling van uw gegevens met huisartsenpraktijk en apotheek.
Lees de algemene informatie en voorwaarden goed door voordat u uw (digitale) handtekening zet. Heeft u vragen dan leggen we het u graag uit.